Alla inlägg under januari 2009

Av vilma alvebro - 15 januari 2009 21:20

Lyssnade på beyonces nya album(som jag väntat på!!)och fastnade för låten halo.På nått konstigt sätt verkar jag ofta fastna för låtar som heter så,haha,En annan favorit är pussycatdolls Halo..så fin!

Jag är sååååå trött.jobbade 14 timmar igår.kom hem inatt,somnade vid 6.sen upp och började 1 idag igen,jag skulle igentligen gått 6 men så vart de precis en bokning så jag satte foten innanför dörrn kl8...Gäsp.Nu måste jag verkligen ta igen lite sömn.Ska bli så skönt att krypa ner strax,älsklingen bäddade rent och städade hela rummet igår när jag var borta!!:-)så gulligt gjort,jag hade aldrig orkat(eller haft tid den här veckan).

Åååh ska sova som ett litet barn!men först ut med vovvsing.Puss



Av vilma alvebro - 12 januari 2009 22:54

rubriken satt som gjutet....

http://hovanta.blogg.se/2008/december/utkast-jag-tanker.html

(en mamma som inte ens nämnt att hon skaffat en blogg?)




Idag har jag provjobbat på ett nytt ställe,ska göra det veckan ut.Ovanligt att kliva upp för att klockan ringde imorse och då var jag svin trött,även om det var halv12.inte bra.Men ändå vill jag inte lägga mig än,fast ja vet att ja kommer va lika trött imorgon.pussssssssssssssssssss

Av vilma alvebro - 10 januari 2009 19:54

kvar tills ja börjar...gud vad dagarna går fort när man sover bort dom haha..har inte gjort nånting idag.Men sitter iaf o dricker lite gott kaffe nu och lyssnar på Colbie Caillats skiva,som är ljuvlig för nerverna.Ska hinna ut med hunden innan ja börjar också hade jag tänkt.Kanske gå och släppa honom lite.LÄNGTAR tills viljas sista vecka efter löpningen har gått:-Poch det är bara om någon dag.Dom trivs SÅ BRA ihop mina små sötnosar;-)Jaja ingenting nödvändigt att skriva som vanligt.


hejråååå

(kolla nyaste bilden på bilddagboken hur söt lucky är när det handlar om promenader;-) http://vilmaisabell.bilddagboken.se  )

Av vilma alvebro - 10 januari 2009 16:33

det var som jag trodde..tur att ja ringde och kollade det,började nämligen 6 så hann precis ta en runda på stan och fika innan:-)Lets dance kunde jag se åxo när jag stog där,var så pass lugnt då.Åååh det var så roligt att Lotta och Thomas kom förbi med deras nyfödda bebis!!han var såå liiten och sööööt!!

Det är helt sjukt hur ONT jag får i fötterna efter ett arbetspass,och visst det beror på skorna,men ändå har jag jobbat i bättre skor också men alltid fått lika ont sen ja börja restaurang överhuvudtaget.Och detta bidrar med att det tar ytterligare 2 timmar att kunna somna pga smärtan:-(

men idag är värken som bortblåst och jag ska snart göra mat,skönt att jag börjar 9 ikväll iaf.


Puss


Av vilma alvebro - 9 januari 2009 14:10

Oj,nu har ja börjat skriva så tangenterna glöder haha...Sitter här o dricker kaffe och ska snart möta jenny o gå på systemet(som sällskap tror ja eftersom hon är 20 nu).Sen blir de en solning med ewe också ska jag möta upp madde efter sitt jobb och kika på staden en sväng.även om jag inte fått pengar änn men desto billigare blir ju det för mig!

Skönt att den jävliga kylan håller på släppa.däremot blir de helt blött ute och det är ju mindre roligt.Men jag tror inte det är ett förhandlingsbart alternativ...jaja

Igår var det inte heller så kallt,då var jag bort o hälsade på stor killen william och åkte snowracer med han;-)var jobbigt att dra elr bära han upp för backen varje gång kan ja lova men fort gick de.

Sådär ja,det var den här dagen.Ikväll ska jag se på lets dance om ja inte ska jobba(var lite osäker eftersom ja hade lör sön men Per ska ringa mig snarttttt efter han har kollat upp hur det va).


Puss så länge

Av vilma alvebro - 8 januari 2009 22:51

madde utmanade mig på nån lista...gillar inte sånt men den här var inte så farlig...Heheee det lär ju vara intressantare änn allt annat jag skriver.



Nä men jag försökte göra listan nyss och tro mig ni hade bara gäspat.nu ska jag ut med hunden och sen lägga mig i sängen,även om ja inte somnar förns vid 3-4.

Tänker att det blir bara förvirrande o vrida dygnet"rätt"nu när jag ändå jobbar helg och i veckan..Alltså jag KAN kliva upp om ja måste men då jag är en väääldigt morgontrött person som hellre sover gör jag ju såklart det.och därför är det så bra med mina jobbtider(nästan alla som jag haft)att dom sker den tiden på dygnet då jag är som piggast-Kvällarna!







Det blir bara strunt i inläggen men men,

Puss och sovgott!

Av vilma alvebro - 8 januari 2009 22:19

och får då pussas med min älskling,med andra ord Lucky!!:-)han ligger här med huvet i min famn så trogen han är mot mig;-)mysigt.och snacka om att de va mysigt igår när han var helt nybadad och SÅ LEN.Har legat o snoosat på han hela natten så vaknade med hundhår i munnen haha..Han känns som min lilla bebis,iaf när jag skriver blogg om honom,haha Som andra gör om sina barn menar jag:-Pmen han är min lilla adopterade grymmtande vovvsing,så är det bara.Puss på dig!

(gud vad fjantigt inlägg men det finns absolut INGET vettigare att skriva om)

Av vilma alvebro - 8 januari 2009 00:21

Ännu en dag full med aktiviteter...skönt..Har hälsat på Idas Nova idag också:-)söötfis!!!!!Men nu måste jag gå för vi ska bada lucky o martin har redan börjat så han ropar nu:-P


sov sött

Ovido - Quiz & Flashcards