Alla inlägg under februari 2009

Av vilma alvebro - 16 februari 2009 12:53

Rihanna hade ett album som jag så snällt vart tipsad om.Hotness och det kom 08;-P Sopig är ordet för mig...nu ska jag bränna över de på en skiva och njuta med öronen.Blir väl lite städning för min del och senare ett besök på stan.






















Ska lägga upp bilder på finaste syster som jag hade helkväll med igår,såg Patrik 1,5 ooo den va så mysig skratta ihjäl mig.

Hon är den personen som är viktigast i hela mitt liv.Älskar dig så mycket,blir ledsen att det kan vara så orättvist.

Av vilma alvebro - 13 februari 2009 16:37

Det kan man kalla en världans trevlig fika;-D Idag kändes det varmare ute,var så skönt och det märktes för stan var full med folk och då hade graderna ändå bara höjts till -10,men man blir så van vid den äckliga kylan..

Mötte upp cattis o micke nu och hämtade hem mitt lilla fosterbarn Vilja så vi myser i soffan o lyssnar runt på youtube,försöker tanka rihannas nya album men vet inte om det har släppts för ja hittar ingenstans,kanske bara ja som e oteknisk hehe...Tänket väl slå på en film snart sen blir de en prommis.

Trevlig helg!puss&kram

Av vilma alvebro - 13 februari 2009 13:00

Måste lägga ut en bild på min Lillprinsessa!!

va o hälsade på henne en sväng igår igen:-)

Nu måste göra mig iordning ska ju möta cheeeni så får inte bli sen;-P

puss

Av vilma alvebro - 12 februari 2009 16:11

Den här låten är braaaaaaaaaaaaaaa

rihanna-bitch Im special


Av vilma alvebro - 12 februari 2009 14:35

Mysig solig eftermiddag hopkurad i soffan framför skön musik på tv och jag har precist fikat frukost;-)Jobbade nämligen igår.fun fun..

ooooooså var min jenny där och då vart man på super bra humör av den sötnosen.saknat henne så mycket!!Vi ska ta en fika imorrn sen kanske blir de en myskväll också vad vet jag,vi får se vem som har tur;-)hihi..



Nää snart ska jag klä på mig o göra mig klar tills cattis hämtar mig,ska åka o sola;-)hon tror att hon är så tuff när hon sitter där men hon har sååå fel!

Puss goooood dayy

Av vilma alvebro - 10 februari 2009 22:12

Åh jag kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar tills de är klart...ligger nämligen o känner mig krasslig ont i huvet,en släng av feber(kan vara sen solningen ikväll).


Har sprungit på arbetsförmedlingen 3 ggr på 2 dar nu tidigt dessutom så börjar bli lite less på all strul o att man blir utskriven osv hela tiden.Men jag ska på studiebesök om en ev ny praktikplats imorgon..känns ju både bra och dåligt såklart.

Var och hälsade på Nova idag,sötunge!!gud vad jag älskar henne.så synd att vi inte setts på länge bara..Hon pratade myckeeee idag och skratta;-)






 


Tror badet är klart så ska väll röra på mig.Ja o cattis ska ha spa kväll,ansiktsmask och hårkurer:-)bra för håret efter färgningen.PUSSS

Av vilma alvebro - 9 februari 2009 15:54

ska lägga upp en bild på håret som jag bad ewe knäppa hehe.Är nämligen hos dom i hälsar på idag,kom hit tidigt imorse efter jag varit på arbetsförmedlingen så vi har alla tre legat o sovit middag..


Lägger upp en bild på mig och saga sen hos mormor i helgen också:-)

mormor såg även inte förns dan efter att jag hade färgat håret fastän att hon tjatade ihjäl mig om hur LIIIIK jag var mamma men hon fattade inte att det var för håret;-PSen säger hon-nä färga tillbaka,det var inge fint.Haha jadu..




Av vilma alvebro - 8 februari 2009 01:19

Jag och cattis kom hem ifrån våran första "road trip" ikväll..hehe det var inte den längsta men lika bra att åka då vi båda hade nära och kära att hälsa på!!När vi kom hem fick cattis ett mysigt varmt bad med arom olja och en nytvättad hund;-)sen lagade jag en riktig gourme måltid med fläskfile,potatisgratäng o special sallad med massa gotta o feta osttt;-D Till det kurade vi ner oss i soffan och såg på Changelin.Jätte fin film och verklighets baserad.

Jag har med andra ord gett Cattis en riktig kärleks kväll som hon var värd så nu får vi se vad som väntas mig på alla hjärtans dag;-)hihi,skoja..



Puss o kram!

Ovido - Quiz & Flashcards